Kreativci

za kreativce do 18. godine starosti

Da se predstavim

U zagrebačkoj Galeriji ULUPUH održava se izložba IDENTITETI studenata dizajna iz Zagreba i Pretorije (Južnoafrička Republika). Izlažu radove koji su nadahnuti kulturom onih drugih – istražujući ju bolje su se upoznali međusobno. Vjerojatno ste bili u situaciji da dođete u novu sredinu, novo društvo… i bili pozvani da se predstavite. Rekli ste tada kako se zovete i ponešto o sebi. Tako ste ukratko predstavili ono što jeste, odnosno svoj identitet. Identitet je ono što vas određuje, ono po čemu vas netko može prepoznati. To mogu biti stvari vezane uz sve ono što volite (ili ne volite), sportovi ili različite vještine koje posjedujete, po kojima se razlikujete od drugih – ili ih s drugima dijelite. Na primjer, jezik kojim govorite dijelite sa svim građanima Hrvatske, narječje dijelite sa svojim sumještanima, a neke izraze sa svojim vršnjacima. Postoje međutim i stvari koje su svojstvene samo vama, nešto po čemu se razlikujete od svih ostalih koje poznajete. Ovom vas prilikom pozivamo da nam se predstavite upravo tako – s onim što pripada samo vama. To može biti nešto što ste doživjeli, nešto što jako volite, nešto u čemu ste jako uspješni… odaberite sami. Neka to bude jedna stvar, jedna od mnogih koje vas opisuju. Prikažite ju slikom ili crtežom ili u 3D formi. Možete se poslužiti i fotografijom, stripom ili videom, ispričati neki važan događaj iz svog života na taj način. Sve su tehnike i materijali dozvoljeni.

Svoje nam uratke pošaljite e-poštom na adresu kreativci3@gmail.com najkasnije do 2.6.2016. U mejlu navedite ime i prezime; koliko godina imate i gdje živite. Vaše ćemo radove objaviti na ovoj stranici u zasebnoj online galeriji.

Željno očekujemo Vaše radove!

Poziv se odnosi na kreativce do 18. godine starosti!

Izložbu studentskih radova u zagrebačkoj Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 možete pogledati od 24. svibnja do 2. lipnja 2016., od 10 do 17 sati radnim danom, subotom od 10 do 13 sati. Dobrodošli! Prilažemo dva rada kojima su studenti iz Pretorije i Zagreba predstavili kako oni vide kulturu (identitet) jedni drugih.

Oglasi

Što ti misliš o ovome?

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Information

This entry was posted on 11. svibnja 2016 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: